Jordi Grau

Neix a Barcelona el 1991 i, tot i que a casa seva no hi ha cap vincle directe amb la restauració a nivell professional, creix respirant cuina i amor per la gastronomia.

A la temprana edat de 15 anys comença els seus estudis d'hostaleria a l'escola superior d'hostaleria i Turisme Sant Ignasi Sarrià de Barcelona, seguits d'una especialització en alta cuina. Els seus lligams amb l'escola mai no es van trencar del tot, i des de l'any 2019 exerceix com a professor de noves tècniques de cuina al màster d'alta cuina de la mateixa.

Al llarg de la seva trajectòria s'ha format al costat de grans noms del panorama nacional de la nostra gastronomia, com poden ser: Nandu Jubany, el meravellós trio de Disfrutar (Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casaña), Albert Adrià o Francis Paniego, amb qui va aconseguir una estrella Michelin per al restaurant Ibaya, dins de l'hotel Hermitage a Soldeu, Andorra.

Grans noms a banda, sempre puntualitza que ell és el resultat de totes les persones que s'han creuat al seu camí i de les quals ha pogut observar i aprendre.

Més enllà del seu pas per cuines del nostre territori, la seva fam per conèixer món i viure experiències l'ha portat a cuinar a països com Singapur, Hong Kong, Nova York... Experiències molt enriquidores tant professionalment com personalment.

Actualment és el xef executiu de Sport Hotels Resort & Spa a Andorra, un resort de muntanya que compta amb un total de 14 punts de restauració oberts en plena temporada d'hivern.